Am fost, am văzut, am încercat și pot să spun că este un parc de nota 10.
Unde se află? După ce treceți de gara Neptun, venind dinspre Constanța, virați la dreapta și după aproximativ 800m, pe partea dreaptă, nu aveți cum să ratați intrarea în parc.
Cât costă? Eu am plătit 70 RON pentru copil (2,5 ore, care sunt suficiente). Însoțitorul intră gratis. Pentru adulți biletul costă 80 RON. Tarifele pentru 2022 le găsiți aici.
E nevoie de echipament? Ar fi foarte bine să veniți de acasă cu niște bocanci ușori, echipamentul tehnic de siguranță fiind inclus în prețul intrării.
Există trasee pentru copii? Traseele au fost gândite pe trepte de dificultate, pornind de la cele pentru începători (copii), până la unele destul de tehnice. Nu le recomand copiilor sub 6 ani, nu din cauza dificultății traseului ci din simplul motiv că utilizarea carabinelor de către cei mici poate să fie anevoioasă sau chiar imposibilă.
Traseele sunt supravegheate? Da, există supraveghetori care îndrumă participanții. Cei mici sunt foarte atent monitorizați și îndrumați de către supraveghetori, intervenția părinților fiind inutilă.
Există automate de la care se pot cumpăra cafele, răcoritoare sau snacksuri, la prețuri foarte bune.