ATAT DE MULTE MODURI IN CARE TE POTI DECONECTA
Spa & Piscina

Simte relaxarea, recapata-ti echilibrul si bucura-te de rasfat!

Informatii

0748 221 023
Testimoniale

Ce spun clientii nostri?

simturi

Spa

In centrul Spa din Hotel Saturn puteti evada din stresul vietii moderne si puteti patrunde intr-o oaza de calm si de pace unde vi se va acorda toata atentia cuvenita. Centrul Spa ofera paturi incalzite pentru relaxare si 2 saune uscate.

Zilnic: 10.00 am - 6.00 pm

Experiente

Piscina

Inotul in piscina este cea mai facila metoda de a va relaxa. Pentru oaspetii cazati la Hotel Saturn, accesul la piscina este gratuit. Piscina este descoperita, dotata cu paturi, saltelute, umbrele si prosoape. Aceasta are zona cu Jacuzzi si piscina pentru copii.

Zilnic: 09.00 am - 07.00 pm

sanaTATE

Sala de Fitness

Nu uitati de sport nici in vacanta! Pentru ca ne-am gandit la toate, Hotel Saturn va pune la dispozitie, in mod gratuit, sala de fitness. Aceasta este dotata cu echipamente fitness de ultima generatie pentru ca turistii nostri sa isi mentina un stil de viata sanatos chiar si in concediu.

Zilnic: 10.00 am - 06.00 pm

intrebari uzuale
Recomandari Spa
 • Sosirea la Spa
  Vă rugăm să ajungeți la Spa cu 15 minute înainte de inceperea tratamentului/masajului programat. Bucurați-vă de calmul și liniștea atmosferei Spa Saturn. Sosirea mai târziu la programare face necesară reducerea timpului pentru tratament.
 • Telefoanele mobile
  Vă rugăm să vă abțineți de la utilizarea telefonului mobil în incinta Spa-ului. Vă rugăm să păstrați telefonul mobil în modul silențios tot timpul.
 • Lucuri de valoare
  Oferim un loc sigur pentru obiectele dumneavoastră personale în interiorul complexului. Cu toate acestea, nu ne asumăm răspunderea pentru pierderi sau daune. Vă recomandăm ca obiectele de valoare să fie depozitate în seiful situat în camera/suita dvs. din hotel.
 • Probleme de sanatate
  Vă rugăm să comunicați condițiile de sănătate, cum ar fi hipertensiunea arterială și alergiile, precum și sarcina sau orice îngrijorări legate de sănătate pe care le puteți avea atunci când vă faceți programarea. Nu recomandăm consumul de alcool înainte sau direct după tratamente/sauna sau înainte de utilizarea oricăror facilități din Spa Saturn.
 • Copii
  Vârsta minimă de intrare la Spa este de 14 ani. Copiii cu vârsta sub 16 ani pot folosi piscina hotelului dacă sunt însoțiți de un părinte/adult.
 • Fumatul
  Vă rugăm să rețineți că nu aveți voie să fumați în Spa, sau zona de saună.